Het Watec Open 25+ is een door de KNLTB officieel goedgekeurde tennistoernooi. Het toernooi vindt dit jaar plaats in het weekeinde van 5, 6 en 7 juli 2019 op het tennispark van TC Watec aan De Elzen 2 te Wagenborgen. Aan het toernooi kan iedereen meedoen geboren voor 5 juli 1994 (25+).

De deelnemende onderdelen zijn: Herendubbel, Damesdubbel en Gemengd-dubbel in de speelsterkten 6/7/8. De Heren- en Damesdubbel worden op zaterdag gespeeld en de
Gemengd-dubbel op de zondag. Bij veel deelname kan besloten worden te starten op de vrijdagavond en bij een gemiddelde deelname op zaterdag- en zondagochtend vanaf acht uur. De deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig KNLTB-ledenpas.
Het is een gezellig, sportief en kleinschalig tennistoernooi.
Inschrijven kan alleen via https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…
Voor vragen en/of informatie, stuur een e-mail naar de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met sportieve groet, Arnold Raspe en Monique Koops.

Het is weer tijd voor de voorjaarstennistraining.
De trainingen starten vanaf 9 april. Trainingen vinden enkel plaats op dinsdag. Het schema en indeling wordt z.s.m. bekend gemaakt. De trainingen worden verzorgd door Edwin Duursema.

Tarieven voorjaarstraining:
Junioren t/m 11 jaar   € 30,00
Junioren t/m 17 jaar   € 40,00
Senioren               € 65,00

Graag z.s.m. inschrijven via de website of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het THASS-DWW Toernooi 2019 zit er weer op. Wat een fantastische drie dagen. Dit jaar hadden we maar liefst 68 deelnemers en dat resulteerde in veel gezelligheid en spannende en leuke tenniswedstrijden. Zonder deze deelnemers had het toernooi nooit zo'n succes kunnen worden, maar ook zonder onze vrijwilligers was dit niet gelukt. Wat een top weekend hebben zij gerealiseerd! Dank hiervoor! We hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien en dat we er weer net zo'n succes van maken als dit jaar.

Winnaars (zie ook foto):
Herendubbel A= Edwin en Eiko-Jan Duursema
Herendubbel B= Nick Waasdorp en Tom Dijkhuizen
Herendubbel C = Dik van Streun en Jan Buining

Damesdubbel A= Brigitta Gruizenga en Sophia Nieboer
Damesdubbel B= Petra v.d. Wal en Anneke Zijlstra

Gemengd dubbel A= Marieke Bolland en Simon Bierma
Gemengd dubbel B= Annemieke Smit en Renato Santanera
Gemengd dubbel C= Alma en Raymon Briet
Gemengd dubbel D= Herma en Rob Moes

View the embedded image gallery online at:
http://tvoldencate.nl/nieuws#sigFreeIdb0fe01652c

Activiteiten

No events

Sponsoren