De vakanties zijn weer voorbij, de herfst komt eraan, tijd voor de najaar trainingsactiviteiten van TV Oldencate. Het plan is een 8 weekse trainingssessie te doen op dinsdag- en vrijdagavond zoals in voorgaande jaren. Edwin Duursema is weer bereid gevonden de trainingen te geven met Edward Stulp als vaste invaller. We willen starten op dinsdag 18 september, de week van de herfstvakantie wordt er niet getraind (week 43, 23 en 26 oktober). Vrijdag 16 september is de laatste trainingsdag, eventueel uitgevallen lessen worden daarna ingehaald.

Tarieven voor 8 weken is 16 trainingslessen:

Junioren t/m 11 jaar € 35,00
Junioren t/m 17 jaar  € 45,00
Senioren € 75,00

 

Aanmelden:

Via de website of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.bij Edwin Duursema.

 

Afgelopen weekend is het herenteam (35+) overtuigend kampioen geworden in de derde klasse. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Mentheda (Middelstum) en resulteerde in een 5-1 overwinning. Het kampioenschap werd tot in de late uurtjes gevierd door het herenteam. Namens TV Oldencate en supporters gefeliciteerd met het kampioenschap en succes volgend jaar in de tweede klasse!

 

View the embedded image gallery online at:
http://tvoldencate.nl/nieuws#sigFreeIdd8b8f583fa

 

 

 

Activiteiten

No events

Sponsoren