Binnen TV Oldencate worden jaarlijks meerdere toernooien georganiseerd. De meeste toernooien zijn alleen voor de leden van de club, maar het THASS + DWW toernooi is ook open voor leden van omliggende verenigingen. Hieronder is enkele informatie over de toernooien te vinden.

THASS + DWW toernooi

Jaarlijks organiseert TV Oldencate middels het THASS + DWW toernooi het openingstoernooi van het tennisseizoen rond midden maart . Het toernooi is een open voor senioren in alle speelsterkten van de omliggende verenigingen Tjuchem, Holwierde, Appingedam, Spijk, Siddeburen (THASS) + Delfzijl, Woldendorp en Wagenborgen (DWW). In verschillende categorieën en speelsterktes wordt gestreden om de winst. Daarnaast staat gezelligheid en kennismaking met andere tennisspelers en verenigingen voorop.

Clubkampioenschappen

Begin september strijden de leden van TV Oldencate om de clubkampioenschappen in verschillende categorieën. Afhankelijk van de deelname zijn de wedstrijden verspreid over één of twee weken in september. Leden worden middels de mail op de hoogte gehouden van de start van de clubkampioenschappen. Welke namen zullen er dit jaar op de bekers verschijnen?!

 Andere toernooien

Naast het THASS + DWW toernooi en de clubkampioenschappen worden er gedurende het jaar ook andere toernooien voor de leden georganiseerd, voorbeelden hiervan zijn: trainingstoernooien, een snerttoernooi of een BBQ-toernooi. Nadere informatie over deze toernooien zal volgen, zodra dit beschikbaar is.

 

Daarnaast worden door omliggende verenigingen ook diverse toernooien georganiseerd, waar leden van TV Oldencate ook aan mee kunnen doen. Op https://www.toernooi.nl/ kunt u hier meer informatie over vinden.

 

Activiteiten

No events