Tennisvereniging T.V. Oldencate biedt deze zomer tennis voor mensen (vanaf 18 jaar) die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met tennis. Ook sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden (10 juni t/m 10 september) waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast worden er leuke clinics en activiteiten aangeboden.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn € 40-. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging T.V. Oldencate, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zie bijlage voor meer informatie 

 

Attachments:
Download this file (Zomer Challenge T.V. Oldencate.pdf)Zomer challenge[Zomer challenge]312 kB
Afgelopen weekend hadden we weer ons jaarlijkse THASS-DWW toernooi. Een gezelligheidstoernooi met sportieve dubbelwedstrijden (HD, DD, GD). In totaal hebben zich 60 deelnemers opgegeven en zijn er 61 wedstrijden gespeeld, waarbij sommige deelnemers aan 2 categorieën hebben deelgenomen.
 
Het toernooi begon vrijdagavond met 15 wedstrijden en goed weer. Op zaterdag stonden de eerste wedstrijden om 9.30 u alweer op de baan, maar helaas vielen 's middags 5 wedstrijden in het water. Gelukkig konden we ons binnen opwarmen met een heerlijke kippensoep gemaakt door ons oudste lid, Harry Rozema. Door de inzet van onze onderhoudsmannen konden we de wedstrijden om 17 uur weer voortzetten. De zaterdagavond was goed verzorgd door Grand Café ‘t Lokaal met lekkere spareribs, en veel sfeer en gezelligheid dankzij Michel Rozema en zijn band.
 
Zondag zijn de laatste wedstrijden gespeeld en hebben we zelfs op het terras van het zonnetje kunnen genieten. In de herendubbel waren 3 poules van elk 5 koppels, in de damesdubbel waren 2 poules van 4 en 5 koppels, en in de gemengd dubbel waren 3 poules van 4 koppels.
 
De uiteindelijke winnaars zijn geworden:
HD Poule C - Jur Wieringa en Rob Moes
HD Poule B - Renato Santanera en Siemon Bierma
HD Poule A - Joost Thomas en Maurice Hofstede
DD Poule B - Marja Hommes en Evelien de Jager
DD Poule A - Brigitta Gruisinga en Suzanne Ritsema
GD C - Renato Santanera en Marja Hommes
GD B - Lammert Hekman en Brigitta Gruisinga
GD A - Edward Stulp en Marieke Bolland
 
Iedereen bedankt voor de gezelligheid en wij wensen jullie een sportief tennisseizoen!
 
 

Het is weer tijd voor de voorjaars-trainingsactiviteiten bij TV Oldencate. We organiseren een 10 weekse trainingssessie op de dinsdagavond.Ronny Lammers van ITP tennis is weer bereid gevonden de trainingen te verzorgen. We starten op dinsdag 11 april, de trainingen lopen door tot eind juni inclusief een eventuele inhaaldag.

De tarieven voor 10 lessen zijn:

Junioren t/m 11 jaar  € 47,50
Junioren t/m 17 jaar € 57,50
Senioren € 90,00

Aanmelden kan t/m vrijdag 7 april 2023 op:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We sturen in het weekend voorafgaande aan de eerste trainingsles het trainingsschema met tijden toe.

De technische commissie

 

Activiteiten

No events

Sponsoren