Afgelopen weekend hadden we weer ons jaarlijkse THASS-DWW toernooi. Een gezelligheidstoernooi met sportieve dubbelwedstrijden (HD, DD, GD). In totaal hebben zich 60 deelnemers opgegeven en zijn er 61 wedstrijden gespeeld, waarbij sommige deelnemers aan 2 categorieën hebben deelgenomen.
 
Het toernooi begon vrijdagavond met 15 wedstrijden en goed weer. Op zaterdag stonden de eerste wedstrijden om 9.30 u alweer op de baan, maar helaas vielen 's middags 5 wedstrijden in het water. Gelukkig konden we ons binnen opwarmen met een heerlijke kippensoep gemaakt door ons oudste lid, Harry Rozema. Door de inzet van onze onderhoudsmannen konden we de wedstrijden om 17 uur weer voortzetten. De zaterdagavond was goed verzorgd door Grand Café ‘t Lokaal met lekkere spareribs, en veel sfeer en gezelligheid dankzij Michel Rozema en zijn band.
 
Zondag zijn de laatste wedstrijden gespeeld en hebben we zelfs op het terras van het zonnetje kunnen genieten. In de herendubbel waren 3 poules van elk 5 koppels, in de damesdubbel waren 2 poules van 4 en 5 koppels, en in de gemengd dubbel waren 3 poules van 4 koppels.
 
De uiteindelijke winnaars zijn geworden:
HD Poule C - Jur Wieringa en Rob Moes
HD Poule B - Renato Santanera en Siemon Bierma
HD Poule A - Joost Thomas en Maurice Hofstede
DD Poule B - Marja Hommes en Evelien de Jager
DD Poule A - Brigitta Gruisinga en Suzanne Ritsema
GD C - Renato Santanera en Marja Hommes
GD B - Lammert Hekman en Brigitta Gruisinga
GD A - Edward Stulp en Marieke Bolland
 
Iedereen bedankt voor de gezelligheid en wij wensen jullie een sportief tennisseizoen!
 
 

Activiteiten

No events

Sponsoren