Beste tennissers,
De zomervakanties zijn zo goed als afgelopen dus is het weer tijd voor de najaaars-trainingsactiviteiten bij TV Oldencate .
We organiseren een 8 weekse trainingssessie op de vrijdagavond. We hebben mevrouw Willie Nijborg bereid gevonden de trainingen te verzorgen.
 
Willie Nijborg is 23 jaar en woonachtig in Zuidlaren, ze heeft op nationaal en internationaal niveau in de jeugd gespeeld en vond daar een aantal jaren geleden het plezier in lesgeven in de tennissport. Ze heeft ondertussen haar tennistrainer licentie A behaald en geeft ook les in Delfzijl en Schoonoord. Omdat Willie dus ook bij andere verenigingen les geeft moeten we voor nu uitwijken naar de vrijdagavond. We starten op vrijdag 15 september ,vrijdag 22 september is er geen training. Op vrijdag 29 september hervatten we de lessen tot en met 10 november met een eventuele inhaaldag op 17 november. In de herfstvakantie trainen we gewoon door.

 

De tarieven voor 8 lessen zijn:

 Junioren t/m 11 jaar         € 40,00

Junioren t/m 17 jaar         € 50,00

Senioren                          € 80,00

 Aanmelden  kan tot en met zondag 10 september 2023 op:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We sturen daarna in week 45 het trainingsschema met tijden toe via de app groepjes. Om mee te kunnen doen aan de trainingen voor volwassenen dien je winterlid of volledig lid te zijn/worden van onze vereniging. Geef bij aanmelding je naam, adres, geboortedatum, emailadres en mobiele nummer op zodat we je in de appgroep kunnen zetten om je te kunnen bereiken.

 Met vriendelijke groet, De technische commissie

(zoek voor tussentijds instromen even contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten

No events

Sponsoren