In 2015 zijn drie van de vier tennisbanen volledig vernieuwd en de andere baan is opgeknapt. Onderstaande collage geeft een impressie van de destijds uitgevoerde werkzaamheden,

 

De renovatie is gestart met het strippen van de banen A,B en C. De bovenste mat werd verwijderd waardoor de vroeger gebruikte tennismat zichtbaar werd.

 

 

De hele kantine wordt verbouwd. Om te kunnen vernieuwen dient eerst de bar, de vloeren, het toilet en de douchen te worden gestript en gesloopt.

 

 

Vanuit de Eemshaven is een schip vol met lava aangekomen. Het lava vormt de nieuwe ondergrond voor de banen A, B en C. Met man en macht is in twee dagen tijd deze lavalaag aangebracht en uitgevlakt.

 

 

De mat van baan D bleek zeer goed en is volledig hersteld. Dit is gedaan door de mat volledig schoon te maken en te beaveren. Vervolgens is deze baan opnieuw gerold en weer speelklaar gemaakt.

 

 

Gloednieuwe kunstgrasmatten zijn gelegd op de banen A,B en C. Het eindresultaat is super geworden, zoals te zien in onderstaande afbeeldingen. Daarnaast is er volledig nieuw hekwerk gezet en bestrating gelegd rond het tenniscomplex.

 

 

Er is druk gezwoegd en gezweet om alles in de kantine te verbouwen. Dit is gedeeltelijk door externe bedrijven gedaan, maar vooral door zeer handige leden van de tennisvereniging zelf.